Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (3.38 secunde)
WHITE WALLS, trupa care "a pus metalul inapoi pe harta muzicii romanesti", va deschide concertului ALTERNOSFERA din 25 mai 2013 (Arenele Romane).
Saptamanalul "Centrul Vechi" in varianta tiparita, dar si site-ul publicatiei noastre gazduiesc o campanie in cadrul careia cititorii sunt invitati sa citeasca si sa aleaga poemele preferate despre Capitala.
"Rock‘n Roll Forever", turneu ce include pe harta sa si Romania!
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun! ... - accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata);
Evenimentul va gazdui o serie de concerte cu jazzmani veniti din diferite colturi ale tarii, cat si din strainatate. Pe 30 aprilie, Jazz Compas Live va plasa Bucurestiul pe harta acestei sarbatori festivaliere internationale, alaturi de alte 140 de tari participante.
Bucurestiul ar putea avea un Aquarium dupa modelul marilor orase de pe harta turistica a Europei. Primaria Capitalei intentioneaza sa construiasca un Complex Muzeal al Biodiversitatii Acvatice.
Anii au trecut si astazi isi gaseste o noua identitate printr-un festival de jazz & blues. ... WEINBERGER, vor fi si auditii comentate de jazz, cat si, in premiera, o conferinta de presa si lansare de carte a cunoscutului jurnalist si publicist Grigore Cartianu!
Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. Scenariul radiofonic integrat in BD este o prelucrare dupa basmul lui Petre Ispirescu, Tugulea, fiul unchiasului si al matusei, din volumul Legende sau basmele romanilor (1872).
Luni, 20 martie, de Ziua Internationala a Fericirii, celebra cladire Empire State Building a fost luminata in albastru, marcand astfel implicarea Echipei Strumpfilor in eforturile pentru o lume mai buna.
Detalii despre proiect, artisti si harta expozitiei urbane Arta la intrare”pot fi gasite pe site-urile neoartromania.ro si galateca.ro.
Definind acest eveniment drept o noua editie de suflet care defineste si desavarseste pozitia designerilor romani fata de marile figuri ale Secolului Romanesc 1918-2018, Alin Galatescu remarca nu numai unicitatea, modernitatea si complexitatea a ceea ce a daruit BRANCUSI lumii, dar si profundul sau spirit romanesc, esenta a ceea ce reprezentam noi in acest prim secol.
Showul face parte din turneul mondial "Decades" in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie!
In 1983, a infiintat Institutul de Cercetare Spirituala, o organizatie non-profit dedicata cercetarii constiintei.
Este o carte despre Trezire. xxx Aceasta carte este o harta si un plan de evadare. ... E dificil sa constientizam ca suntem inconjurati de opacitate, ca traim intr-o lume creata de vis, ca tot ceea ce conteaza si este real intr-un om este invizibil.
Surse ramase anonime afirma ca implicarea romanilor in furtul tablourilor de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam este o inscenare pusa la cale de servicii. ... A fost, de fapt, o foarte mare farsa facuta de Aliati inamicilor pentru a-i pacali cu privire la tinta invaziei de pe continent.
Datele anchetelor, aflate inca in desfasurare, arata ca acolo e vorba de o increngatura dubioasa de firme off-shore, alcatuind un lant complicat de la procurarea materiei prime pana la desfacerea produsului finit, iar lantul e complicat, off-shoruit si dibacit din ratiuni de "optimizare fiscala".
In Bucuresti urmeaza o zi calda, cu destul soare, dar conditii de averse spre seara. ... Vremea pe regiuni In regiunile intracarpatice urmeaza o zi mai calda decat ieri, dar cu vreme instabila.
O tara poate fi impinsa spre destramare pe mai multe cai: ... Harta intocmita de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale arata ca toate zonele Romaniei, inclusiv platoul aferent al Marii Negre, sunt cuprinse in perimetrele de exploatare acordate la 26 companii straine.
Pericole sunt insa peste tot, referitor la cainii maidanezi, spun edilii, care au intocmit si o harta a zonelor periculoase din fiecare sector. ... 13, exista o haita de caini care in fiecare zi ataca atat copii, cat si adulti. ... Da, poate ca poarta si ei o vina.
HARTA zonelor afectate. COD GALBEN de ceata in noua judete Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vant pentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii, valabila incepand de miercuri, ora 14.00, pana joi, la ora 12.00.
google-analytics.com